2012. február 28., kedd

Lg gp08 lite ár +

Philips DVDR520H 80GB HARD DISK 14990ft-ér - Jelenlegi ára: 14 990 Ft
KÉRLEK FIGYELMESEN OLVASD EL A TERMÉKLEÍRÁST
ÉS ANNAK TUDATÁBAN LICITÁLJ!
PHILIPS DVDR 520H  80GB HARD DISK
SZÉP MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTÚ
Technikai részletek
A kombinált DVD lejátszó / felvevő és 80 GB-os merevlemez (HDD) kamkorder kész előlapi DV (i. Link) bemenet
Felvétel TV-t közvetlenül a DVD-vagy merevlemez, 1 és 6 óra videó felvétel egy oldalra (akár DVD + R vagy DVD + RW), minőségtől függően szinten
Progresszív kimenettel a zökkenőmentes, vibrálás-mentes képeket nagyfelbontású, HD-ready TV-k; játszik DVD-R/-RW, MP3 CD, JPEG CD / DVD
Kedvenc jelenet kiválasztása egyszerűbbé szerkesztése saját film, VCR Plus + leegyszerűsíti időzítő programozás (6-esemény, 1 év)
Intézkedések 16, 9 x 2, 6 x 10, 1 cm (szélesség x magasság x mélység)
A Philips DVDR520H minden előnyét ötvözi a DVD felvétel a kényelmet, a digitális merevlemezes digitális videó felvevővel.  Archívum A felbecsülhetetlen értékű kamera felvételeit, hogy tartós, kiváló minőségű DVD + RW és DVD + R (4, 7 GB egy lemezen), vagy time-shift a vizuális rögzítésével TV-műsorok a felvétel azt mutatja, közvetlenül a 80 GB-os merevlemez, amely Ön akár 100 órányi tároló segítségével Philips ShowView programozási rendszer.
Akár felvétel DVD-re vagy a merevlemez, a programozás a DVDR520H egyszerű használata a GUIDE Plus + elektronikus műsorújság (EPG).  Az EPG egy point-and-click rendszer, amely lehetővé teszi, hogy meghatározza, hogy milyen programokat felvenni, akár 7 napra előre.  A modell széleskörű bemenet - beleértve a digitális formában, Jack -, akkor át, és össze a legértékesebb kamera felvételeit, archívum az összes régi videó kazetták, vagy elégetni videót a számítógépről egyenesen a nagy kapacitású DVD - ig egy csodálatos 8 óra egy lemez oldalán segítségével akár DVD + R vagy DVD + RW újraírható.
A DVDR520H is lehetőséget ad, hogy Pause Live TV és azonnal visszajátszani csak kimaradt jelenetek.  Ha csörög a telefon, vagy valaki a bejárati ajtón, egyszerűen szünetelteti a műsort nézed és újra megtekintésére onnantól kezdve, amikor készen állsz.
A merevlemez-time shift buffer üzletek akár 6 órányi programot, mely a szabadságot követően határoz a tény, hogy szeretné-e megtartani valamit a további vizsgálatot.  Ha a puffer megtelik, a legrégebbi program automatikusan törlődnek, ha már jelölve azokat a megtakarításokat.  A DVDR520H is kínál egyszerű megoldást át felvételeket a merevlemezről DVD: nagy sebességű archiválás. Az egyetlen paranccsal, akkor a készülék digitálisan programok átvitelét DVD-re akár 20-szor a sebesség a program időtartamát.
Felvételi funkciók közé tartozik a kedvenc jelenet választás, automatikus / kézi fejezet beszúrása, Kiválasztható indexképek, append, és a szakadék.  DVD + RW lemezeket nem véglegesítik - felveheted, vegye ki, és játssz velük minimális felhajtás, köszönhetően a "háttérben formázás. " Ez a funkció, amely csökkenti a teljes égési idő, előnyt élvez a "kötőjel" formátumban.  Más DVD + RW előnyei közé tartozik a lemez tartalmát, szerkesztési és többmenetes írás.  És, a DVD + RW és DVD + R kompatibilis a legtöbb jelenlegi DVD-lejátszók, ők egy nagyszerű lehetőség, hogy megossza a különleges emlékeit családjával és barátaival.
A DVDR520H is első osztályú DVD lejátszó , mely a progresszív letapogatású videó kimenet, Dolby Digital és DTS 5. 1-csatornás surround hangzást áteresztés, MP3 lejátszás CD (CD-R/CD-RW), JPEG CD / DVD-lejátszás, valamint kompatibilis a legtöbb DVD média (beleértve a video-módban DVD-R és DVD-RW).
Akár a nappaliban jelenleg otthont HDTV-hez vagy te csak gondolsz "majd egyszer", a DVDR520H készen áll arra, hogy adja ki a teljes potenciálját a DVD.  A progresszív szkennelés, a továbbiakban a 480p a vízszintes vonalak számát, hogy a képet alkotó, létrehoz egy képet a kétszerese átkutat vonalak a hagyományos DVD-kép, így nagyobb felbontású és élesebb képeket, miközben kiküszöböli szinte minden mozgási hibát.
Top-of-the-line váltottsoros komponens-video kimenet segít minimalizálni a digitális és online-scan leletek komponens video források és a kompatibilis korszerű televíziók, míg a kompozit és S-video bemenet és kimenet hozza a kompatibilitást szinte bármilyen videó-és televízió-alkatrész figyelemmel kíséri.  Audio bemenet áll a 2-csatornás analóg jack aljzat, 24-bit/96 kHz analóg-digitális átalakítás és a Dolby Digital 2. 0 audio tömörítés (tömörítés nondefeatable).  Videó átalakítást végeztek 9-bites, 27 MHz-es konverterek rögzítésére és kiváló minőségű 10-bites, 54 MHz-es konverterek a lejátszáshoz.
Két bal / jobb oldali analóg audio kimenet-csatornás audio Dolby Pro Logic-vevők és sztereó televízió.  Mind a Dolby Digital és DTS 5. 1-csatornás surround hangzást jeleket lehet átvezetni a lejátszó digitális audio kimenet (1 db minden koaxiális és optikai) a közvetlen kapcsolat egy teljes funkcionalitású
Philips DVD-felvevő, w/80 koncert HDD, DVD + RW, I-Link, akár 8 órás felvétel DVD + RW, akár 102 óra HDD-n
BÁRMI KÉRDÉSED VAN BÁTRAN KÉRDEZZ
A JÓ ÜZLETKÖTÉS ÉRDEKÉBEN!!



Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Az aukció vége: 2012-03-04 19:29
. Philips DVDR520H 80GB HARD DISK 14990ft-ér - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Fontos